Koop nu Duh! Bacterie en help een vreselijk virus bestrijden!

Duh BacterieBacteriën smerig en eng? Dat dacht ik ook altijd. En daarom wilde ik er graag een boekje over schrijven. Want vieze onderwerpen, daar word ik stiekem heel blij van. Maar toen ik me in deze eencellige wezentjes verdiepte, ontdekte ik al snel dat de meeste bacteriën volstrekt onschuldig zijn. Natuurlijk, er zijn zeker ook bacteriën waar je dood van kunt gaan. Wil je weten welke? Dan moet je Duh! Bacterie lezen.

Het eerste e-book met aanklikbare bacteriën!

Duh! is een nieuwe serie multitouch e-books speciaal gemaakt voor de iPad, dus met beeld, geluid, interactie en altijd actueel. De boekjes zijn ideaal voor kinderen op de basisschool: vol informatie, maar toch helder, grappig en overzichtelijk. Maar ook grote mensen steken nog heel wat op van Duh! Bacterie. Wist je bijvoorbeeld dat er op je iPad veel meer bacteriën zitten dan op de wc-bril? Dat er veel bacteriën bij de waterzuivering werken? En dat je beter je hand niet voor je mond kunt doen als je niest?

Koop Duh! Bacterie en steun de strijd tegen ebola

Als je deze week Duh! Bacterie koopt, dan steun je bovendien de strijd tegen ebola. Voor elk exemplaar dat we deze week verkopen geven het het volledige bedrag (€3,49) aan giro 555. Je denkt nu: ebola? Duh! Dat is toch helemaal geen bacterie?! Dat klopt. Virussen lijken net zo weinig op bacteriën, als jij op een bacterie lijkt. Als je wilt weten hoe dat zit, moet je snel Duh! Bacterie kopen. Daarin leg ik het helemaal uit.